Featured Work / HSE Australia

A space to suit the team

We were lucky enough to be brought on by the HSE Australia team to create a smart but understated space that reflected the business, brand, but most of all the team.

With the goal to spark creativity among the team, we developed a fun kitchen for spontaneous chats and colourful quite rooms for more direct collaboration.

In the meantime we were also able to re-use existing furniture in the offices, therefore embraced the colouring and creating a moody, masculine palette that reflected the vibe of the brand and staff.

On top of that, we were able to create a classy boardroom with high acoustic properties – created a set ceiling with ceiling grid with acoustic tiles for optimum sound during the team’s most important meetings.

Elements:

  • Replace all flooring
  • New inviting breakout space

Features:

  • Set ceiling and ceiling grid
  • Acoustic tiles
  • Custom colour palette